vertrek naar thailand
Door: Kakie en saaaar
07 Augustus 2006 | ,
Goededag, mede delen wij u hierbij mede dat wij om 14.45 vertrekken naar het mooie thailand. Hier s ochtends vroeg aangekomen in het overdrukke bangkok hopen wij snel een slaapplaats te vinden om vervolgens bangkok te verkennen. Hierna zal onze reis leiden naar het noorden van het land. Waar wij marcherend als olifanten op handen en voeten de jungle zullen gaan betreden. Als brulapen, overvolle gierende hormonen, met lianen lange touwen zullen gaan zwierpen door de bossen
We gaan een te gekke reis tegemoet, ongetwijfeld.
Auf wiederschnitzel,liefs
kakie en saar
We gaan een te gekke reis tegemoet, ongetwijfeld.
Auf wiederschnitzel,liefs
kakie en saar
07 Augustus 2006 - 08:04
Toos:
Hoi Saar, ik ben een beetje vroeg maar was ff aan het kijken naar je site.Goede reis en ik mail later nog een keer. -
07 Augustus 2006 - 09:34
Elisah:
vergeet je dildo niet ka heb m niet voor nix gekocht x -
07 Augustus 2006 - 09:55
Annemie:
he nicht van me veel plezier in Thailand, daarna weer snel een keertje zeelnad?? kus -
07 Augustus 2006 - 11:35
Ties:
Nou dat is ff fijn zeg!! Wel mondkapjes op he dames!!!
Adieu -
07 Augustus 2006 - 11:49
Sjaak:
hete apen!!!
veel slingerplezier in de bous bous... en ik verwacht weer een aantal briljante verhalen. kom maar door!
hajeeeee kus die hele hele hele lieve!!! -
07 Augustus 2006 - 11:59
Tuur:
Chica's zit inmiddels in Cambodja en vermaak me kostelijk, maar kan niet wachten te retouren in Thailand.. Wens jullie mucho veel plezier en mayb tot ziens.
xxx -
07 Augustus 2006 - 13:13
Rosa:
Hee Saar & Kakie
Nu zitten jullie in het vliegtuig.. Ik hoop dat alles goed gaat en ik zie het wel als jullie weer nieuws hebben! Kus! -
07 Augustus 2006 - 13:49
Gwen:
caro ik heb gehoord dat aziaten kleine keiharde dunne piemels hebben... iets voor jou? -
07 Augustus 2006 - 21:15
Maaike:
gekke kakol
veel plezier ouwe, geniet lekkerrrrrrr spreek je erna weerrrr x -
09 Augustus 2006 - 21:36
Betty:
Hallo Janies,
hebben jullie Tarzan al ontmoet? De oren van de Thais hebben veel spierkracht ontwikkeld, meer dan een ander volk, omdat ze erop getraind zijn in alle richtingen het gegier van lianen te onderscheiden van het gegier van hormonen wat geleid heeft tot gespitste oortjes die rood kunnen aanlopen. Daaraan herken je de echte Thai. Toeristen proberen dit na te bootsen. Je herkent ze aan oren die al een beetje kunnen bewegen. Veel plezier en dikke kus!