Vanuit het warme NL
Door: Kakie en saaaar
20 Juli 2006 | ,
Lieve vrienden, vriendinnen, familie, huisdieren,bobie en de rest.En ook lieve vrienden, vriendinnen en familie etc van saar.
Een jaar geleden reiste ik door midden-amerika.Een land vol kleuren,cultuur en cultuurshocks.Daar, in dat verre westen, ontmoette ik de goude godin der liefde en hartstocht,Sarah. Al snel hadden we elkaar gevonden en bleek dat we veel gemeen hadden. Na onze eerste ontmoeting in monoloco te Antigua (guatemala) volgden vele gebeurtenissen om niet snel te vergeten. Chinesen fukken met fototoestellen (ontmoeting dag1),nog meer mensen fukken (dag2) etc.Ook volgden er een aantal impulsieve acties als vliegtickets boeken naar Cuba,zonder maar iets over dit land te weten.Ook qua tijd, dachten namelijk toch echt dat we s ochtends aan zouden komen ipv s avonds.Kokosnoten samba dansen om palmbomen, topless met politieagenten praten (konden namelijk best ali illegalies van mars zijn met die witte stopborden). Oke goeie. Ook een weekend met deze chick liep uit tot een groot avondtuur. Met alleen 1 paar footwear (SLIPPERS!) 1 broek en 1 tshirt, totaal natgeregent, in een hotel zonder licht overnachten ergens in de middle of nowhere.Om vervolgens de volgende morgen de natgeregende kleren weer aan te trekken en verder te reizen naar plaats van bestemming. Volgende keer misschien even uitzoeken of het 8uur verdere noorden niet misschien een tropisch regengebied zou kunnen zijn.
Daarom besloten wij, saar en ik, om dit nog eens over te doen. We besloten al snel dat we naar thailand wilde, weer een impulsieve actie, want de vlucht was 2 dagen later al geboekt. Voor 3 weken gaan wij een fantastische reis tegemoet en hebben er dan ook heel veel zin in.
As zondag vertrek ik 2 weken naar ibiza,om het hier onveilig te maken met mn familie , woehoe!Saar gaat ook nog wat gekke dingen doen! Maar de 7de zullen we dan echt vertrekken. Dit keer met een iets vollere rugzak! We houden jullie op de hoogte! Het zullen niet veel berichtjes worden,aangezien we er maar 3 weken zitten. Maar altijd even fijn om te weten hoe het met ons gaat toch :)!
Nou de groeten! Een hele fijne vakantie allemaal! En tot horens!
Liefs Saar en Kakieeee
Nou de groeten! Een hele fijne vakantie allemaal! En tot horens!
Liefs Saar en Kakieeee
20 Juli 2006 - 11:53