Weer een te mooi verhaal !!
Door: Kakie en Saaaar
12 Augustus 2007 | India, Goa
Aardige mensen, daar zijn we dan weer!!
Ons goede reisgedrag heeft weer vruchten afgeworpen. Het verhaal :
Laatste bericht vertelde wij dat we diezelfde avond naar Goa zouden vertrekken met de nachttrein van 11 uur.
De dag verliep zoals elke andere dag in Mumbai, hebben snel wat geshopt en de kapper bezocht. Wat een ervaring was opzich. De haren van de damens werden haartje voor haartje goed geknipt en zo duurde het dan ook 3 uur voordat we daar weg waren. Ook vond de kapper het nodig om ons haar tot in de puntjes goed te fohnen, met als gevolg dat de afgebrande fohn iets te aardig wa en ons haar wist op te vreten. Met allebei een te hip kepsel met een hap eruit verlieten wij ons kapper vriendmans!
Het was inmiddels al laat en zouden over een uurtje richting Goa treinen.
Nu mochten we nou net weer die casting gasten van de bollywood movies tegen komen die totaal ons plan omgooide.
Watskeburt.........
Zei boden ons aan om te blijven tegen een ''vergoeding'' van :
- Volgende dag in bollywood movie spelen voor 800rps ipv 500rps.
- Ons ticket zou gecanceld worden en zij zouden een niewe voor ons kopen.
- Een hotel werd geregeld ( betaalden we uiteraard wel zelf )
- Zouden naar vette club met ze gaan.
Na lang te hebben nagedacht ( 10 tot 15 min ) hebben we besloten om weer eens op zn kaaks en saars gek te doen en het er gewoon op wagen.
Met als gevolg dat we met de motor van die gasten naar een super leuke club ( called Red Light ) stonden met alleen maar film muziek. Iedereen zag er op en top uit en waren redelijk veel leuke t-shirts. De wc was er een om de hele avond op te chillenm, wat een geil ding. Afgelopen weken hebben we het moeten doen met een druiper nu hadden ze zelfs wc papier !! Echt hip met spiegels everywhere! Ketjing!!! In tegenstelling tot andere barretjes was het echt super duur hier! Prijzen waren gelijk aan dat van Adam!
Verder hadden ze ook een VIP gedeelte waar we ook voor werden uitgenodigt, hier was heel arrogant Mumbai te vinden. Wat kregen we toch een blikken! Ongelooflijk! De avond verliep smooth en kregen het Nederlandse uitgaans gevoel weer helemaal te pakken toen ze ook nog eens Tiesto wisten te draaien!Aight!
Einde van de avond maakte het mooi af, politie was gearriveerd , iedereen werd dus verzocht de club te verlaten. En dat hebben we geweten, een hele tocht door alle kanalen van Amsterdam , door de keukens van een restaurant, via wc geurende gangen kwamen we buiten. Mooie avond gehad. Volgende ochtend half 8 op voor de Bollywood film
Gaar en al werden we verzocht om een busreis naar de studio te doen. Eenmaal aangekomen moesten we ons verkleden en in de dikke make-up. Al snel zagen we daar de DIVAS! Doodnormale toeristen die transformeerden in wannabee bollywood stars! Te mooi om dat te zien!
Toen maakten we onze entree in de studio. Een hele kicken studio waarin een grote discotheek was gebouwd. Saar werd op een stoel gezet aan de bar. Daarvoor moest eerst iets verwijderd worden, namelijk een scarymovie Chinees. Dat was een dame die een standaart schrikhoofd heeft en ook nog een diva wil zijn....goed..
Kaak werd midden op de dansvloer geplaatst en maakte al snel Iraneese vrienden.
In de pauze moesten we tickets halen bij het station op de kosten van de castingsdudes. Er reed een mannetje met ons mee die binnen 1 minuut vroeg of Saar een moslim was. Grappige vraag! Toen kwam daar het moment dat we een Indier moesten vertrouwen of niet...Want de tickets waren er niet en kon wel via via bla bla bla...Gelukkig wilden we het zelf regelen want toen we zelf naar de balie gingen waren er allang geen tickets meer...
India is een land waarin je erg scherp moet zijn. Aan de andere kant hebben we heel veel Indiers ontmoet die we vertrouwen hebben gegeven en dat vertrouwen ook terug gaven. Deze jongens uit India zijn alleen wel rijk of werken met toeristen...De arme zijn helaas stuk minder te vertrouwen.
Goed eenmaal terug gingen we weer werken in de studio. Dit betekende wachtten, staan, klappen, 'we hebben een such a nice time here-looks opzetten.'
Onder het wachtten veel gepraat met locals, waaronder Shenkie. Een soort van wause Piraat, die alleen maar grapjes aan het maken was!
Na onze twaalf uur werk, voor 16 euro totaal!, gingen we natuurlijk uit. En wel met onze NYvrienden! Deze twee gozers leven zon luxe leventje. Wij droegen natuurlijk weer onze uitgaansslippers en outfit. We gingen naar club Prive. De naam zegt het al, te exclusief. Alleen voor members maar als je geld hebt dan is dat geen probleem...Voordat je het weet betalen ze alles. Maar dat willen wij natuurlijk niet. Soms lukte het ons om stiekem te betalen. Maar de club werd voor ons betaald en half uur later stonden we weer buiten, door de politie!
Dus naar the mansion van onze vrienden, compleet met heel veel taartjes en shisha! Tot half 6 daar gebleven...
Volgende ochtend 9 uur op, voor de tickets! Een dag later dan verwacht zouden we dan toch naar Goa vertrekken. Heerlijk ontbeten met een donuts. Hele dag brak en lekkere dingen gegeten zoals de Indiase super chocolade taartjes, ijs enzovoorts! Gewandeld langs Chapatty Beach en heerlijk gechillt.
Die avond toch nog even een drankje gedaan in Leopold. Daar hebben we twee Indiase vrienden gemaakt en een belg ontmoet. De Indiase: eentje was een chille drugsdealer en de andere het Himalaya gebergte zelf! Hij stonk, puisten van hier tot de Himalaya en sprak ook nog eens 2 centimeter van je vandaan...chill!
Volgende dag naar film geweest, Surf's Up. GEshopt en toen kwam het moment dat we de sleeperstrain in gingen. Er stond ons een rit van 12 uur te wachtten met planken ter grootte van Saar dr benen, op het menu...Riemen waren niet aanwezig netzoals gordijnen! Gelukkig wel met Italiaanse familie in de coupe.
Mumbai was: druk, kicken, onvoorstelbaar, westers, alles kan, alles mag, party, leuke mensen, chill winkelen. Echt mooi!
Volgende keer Goa en Delhi!
Bedankt voor de nice berichtjes!
Dikke Kus Saar en Kaak
Ons goede reisgedrag heeft weer vruchten afgeworpen. Het verhaal :
Het was inmiddels al laat en zouden over een uurtje richting Goa treinen.
Watskeburt.........
Zei boden ons aan om te blijven tegen een ''vergoeding'' van :
- Volgende dag in bollywood movie spelen voor 800rps ipv 500rps.
- Ons ticket zou gecanceld worden en zij zouden een niewe voor ons kopen.
- Een hotel werd geregeld ( betaalden we uiteraard wel zelf )
- Zouden naar vette club met ze gaan.
Kaak werd midden op de dansvloer geplaatst en maakte al snel Iraneese vrienden.
Volgende keer Goa en Delhi!
Bedankt voor de nice berichtjes!
Dikke Kus Saar en Kaak
12 Augustus 2007 - 17:00
Nicobaghwana:
heej jongens, wat hebben jullie nu weer meegemaakt!!! tjonge jonge, ik lach me rot. zo te horen zijn jullie weer beter alle twee. wie weet..... worden jullie daar echte filmsterren. geniet, en.... doe ja... jullie weten het zolangzamerhand wel,... voorzichtig -
12 Augustus 2007 - 21:51
Betty:
Fijn om weer een bericht van jullie te krijgen!
Ja, wat een mop, figureren in de film. Ik hoop dat die snel in Nederland te zien is: mijn beroemde nicht als diva aan de bar! Jullie kunnen hierna in een actiefilm aan de gang gaan. De achtervolgingen door de politie hoeven niet meer geoefend te worden. Op de radio hoorde ik een special over India. Het is daar absoluut not done om te kussen op straat. Het is maar dat jullie het weten. En een schoondochter moet alles voor haar schoonmoeder doen wat ze vraagt, dus pas op met aanzoeken!
Dikke zoen -
12 Augustus 2007 - 21:57
Rob:
Nog even en dan kan ik je weer in mijn armen sluiten. Valt wel op dat teleken de politie er aan te pas moet komen om jullie te verwijderen hoop dat dit een plaatselijk verschijnsel is. Ben benieuwd naar de film, weten jullie de naam?
Kus voor beide, dad -
12 Augustus 2007 - 22:27
Sophie:
Dude wat een verhaal, filmsterren!!
Haha mooi hoor! Veel plezier nog. Wanneer terugreis??
kus -
13 Augustus 2007 - 13:41
Gwen:
oh oh oh jullie sporen ook niet he! dikke zoen -
13 Augustus 2007 - 18:14
Joris:
supermooie verhalen weer!!
genieten & genieten..
lfs x -
14 Augustus 2007 - 06:08
Esther:
Gekkerds! mooi bericht... Kijk uit naar de real live verhalen als jullie weer terug zijn. ik ga lekker werken en morgen naar belgie! ook leuk! kussen voor jullllie!! -
14 Augustus 2007 - 11:11
Son:
he globentrottertjes! Echt vet wat jullie meemaken! As donderdag komen jullie terug toch?! Moeten dan snel meeten saarke, want heb je gemist!! Ben blij voor je dat je weer helemaal gezond bent! Maak ze gek daar de laatste dagen:)
veel liefs x