Visum? en eerste indrukken....
Door: Kakie en saaaar
21 Juli 2007 | India, Delhi
Miforosieolada vanuit India, haai !!
Oke, beter laat dan nog later.
Het was zaterdag 14 juli weer een regenachtige dag in Nederland. Wij waren ready to backpack. Achter ons onze familie en vrienden toen we bij de incheckbalie stonden.En toen begon het verhaal van het visum? Het visum? Nee je hebt toch voor india geen visum nodig? Ons is verteld dat we alleen een visum nodig hebben als we langer dan 3 maanden gaan en we gaan er maar 1 ?!
Vrouw achter balie nachecken. Nee doei Adios.
Een race tegen de klok in....niks hielp meer zelfs niet na het nachecken van last minutes. Er waren zeker chille aanbiedingen, maar Kos/Lloret..Uhh nee bedankt!!
Het verhaal eindigde hier niet....want, diezelfde woensdag zijn we alsnog met een nieuw ticket vertrokken naar het overweldigende India!
De tussenliggende dagen hebben wij maar alvast undercover met grote zonnenbrillen en doeken om ons hoofd gebackpacked tussen Haarlem en Den Haag, ook een reis op zn beurt.
Alleen we vlogen via Moskou ( ook een stad opzich ). Wel komen we even wat later trg namelijk de 16de van aug.
Lalalal
Delhi :
Goede reis achter de rug, aangekomen op het vliegveld van delhi ( 01.30 ) hadden we meteen twee israbillies gemaakt ( de altijd terugkomende israeliers ). Zij waren al meerdere keren in India geweest en wisten dus goed de weg, ook bleken ze jongens te kennen die wij in Thailand hadden ontmoet. Vertouwd dus..
Na 30 min rijden in de Riksja ( tuktuk ) kwamen wij aan bij de main bazaar van Delhi. Onze eerste indrukken zijn niet te bevatten.
Honderden mensen op een vierkante meter op een hoop buiten aan het slapen. Kleine donkere enge straten en de geur van rottende vissenkoppen met nog oorsmeer druppelende uitschijding erop. Echt heel vies dus en een rare gewaarwording.
We hadden besloten geen wekker te zetten en werden daarom dan ook om twee uur wakker. We hadden geen idee wat we konden gaan verwachten, omdat de vorige avond een onwaarschijnlijke indruk had achter gelaten. Eenmaal de deur open zagen we de bijzonderheden van de stad.
Veel veel veel mensen in de straten,vervoersmiddelen in overvloed en dieren in alle soorten en maten. Om van een mug een olifant te maken, ze waren er alle twee bij.
Op elke centimeter van de straat gebeurde er wel wat!
Onze plannen voor de komende dagen zijn :
Een tocht door Rajasthan.
Wij gaan langs de steden : Jaipur, Pushkar, Bikaner, Jaisalmer, Jodhpur en eindigen in Udaipur.
Voor de rest weten we het nog niet.
Onze belevenissen in het volgende verhaal.
Zet luciferstokjes tussen de ogen, want het wordt een lang verhaal...:) WHHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH .. uuh grappig.
Liefs,
Hairy Sarry en Hairy Carry
Oke, beter laat dan nog later.
Vrouw achter balie nachecken. Nee doei Adios.
Lalalal
Delhi :
Op elke centimeter van de straat gebeurde er wel wat!
Onze plannen voor de komende dagen zijn :
Een tocht door Rajasthan.
Voor de rest weten we het nog niet.
Onze belevenissen in het volgende verhaal.
Liefs,
Hairy Sarry en Hairy Carry
21 Juli 2007 - 16:20
Joris:
Jooooo damess!!
oooowwh jullie wel hoor, reizen...heerlijk
ben net terug uit mallorca ook leuk hoor daar niet van, maar niet in vergelijking natuurlijk!
veel plezier en chill die bil heh!
kus -
21 Juli 2007 - 17:21
Sophie:
DUdeeee!! What the fuck met het visum!!
Ik ben benieuwd naar de volgende verhalen...
ciao kus -
21 Juli 2007 - 20:34
Betty:
Meteen alweer een pracht verhaal! Ik ruik ze, die verrotte vissenkoppen en zie het slijm ervan afdruipen. Gedachtenloos krab ik ondertussen aan mijn tenen en breng daarna mijn vingers naar mijn mond. Niet zeuren, denk ik en kijk naar al mijn vierkante meters in het rond waar ik helemaal alleen ben!
Hoofdsteden kennen vaker verschrikkelijke plekken en deze stad is heel groot, dus er zijn ook heel veel verschrikkelijke plekken, peins ik en het is er warm, dus iedereen gaat natuurlijk buiten slapen en dan wil je zacht liggen, dus ga je bovenop elkaar liggen, wel gezellig.
Dikke zoen -
22 Juli 2007 - 04:28
ROOS @ AUSTRALIA:
OWWWWWWWWW kakie kakie kakzakk!! hahaha wat een nerd!! hahah zoals je het uitlegt konden jullie er niets aandoen van het visum! hahaha nou hier helemaaal geweldig..binnenkort ga ik ook ff fotos knallen op de site!! nou heeel veeel plz en kijk aub uit jullie twee!!!!
love u xxxxxx roooooooooooooooos -
22 Juli 2007 - 11:44
Linde:
Kaak en saar, veel plezier!!!
Doe voorzichtig xxxxxxxxxxxxxxxxx -
22 Juli 2007 - 13:17
Gwen:
lieve meisjes!! klinkt chique! maak maar mooie dingen mee, ben jaloers!
xxx -
22 Juli 2007 - 14:40
Mary:
Hai lieve meiden,
fijn om weer wat van jullie te horen!Goh, wat zal dat daar stinken zoals jullie het beschrijven. Ben benieuwd waar jullie nu weer terechtkomen en zal de steden van de trip opzoeken. Heel veel plezier en veel dikke kussen,
Mary -
22 Juli 2007 - 18:48
Rob:
Dat videotje is lachen. En zeg nu zelf over Moskou is nauwelijks een omweg te noemen. Dit beloofd een enerverende reis te worden. Ben benieuwd naar jullie verdere indrukken en ervaringen. Beschrijving van Delhi is alsof je er rondloopt.
Kus voor beide,
Rob -
22 Juli 2007 - 19:38
An:
hey tanga's,
Ik vond het erg gezellig de anonimiteits-dagen ;) grey's 2 is binnen, dus kunnen aan de volgende marathon beginnen. Veel plezier daar in India en doe jullie ding, dan komt alles goed!
Ontspan die bil en check jullie later,
Kuskus An -
22 Juli 2007 - 22:18
Sjaak:
saar en kakie nakie!!!
jeetje, wat balen van dat visum. hoezo moet jullie dat nou weer overkomen?
wees blij dat jullie maar lekker daar zitten tussen de stinkende vis. ik hier in utrecht zit in de kou, regen en ratten! bah!!! gelukkig ga ik bijna naar Lac. geniet ervan en ik neem aan dat de funzige verhalen ook over de mail komen???
XXXXXXXXXXXXXXXX -
23 Juli 2007 - 07:57
Es:
heeee meiden!!
klinkt al weer helemaal goed, gewoon dat visum vergeten! hier is het ook super chill, lekker weer, niet werken, mooie natuur, ...... (juist niet dus) dusss geniet ook voor mij! ! benieuwd naar jullie avondturen!
zoenen es -
23 Juli 2007 - 13:51
Rosa:
Hey Saar & Caroline!
Goed dat het allemaal is gelukt en dat je weer wat Israeliers hebt kunnen strikken! Haha dat filmpje is echt grappig! Zohee, wat een eerste indruk krijg je dan van India.. Die foto's zijn ook echt heel indrukwekkend.. Ik hoop dat jullie nog veel meer indrukwekkende dingen meemaken maar ook heel veel plezier hebben! Remember; nu kan het alleen nog maar goed gaan!
Dorien en ik zijn vandaag teruggekomen uit Griekenland, het was erg warm maar chill. Rest vertel ik je later! Zie je 20 augustus pas weer.. We mailen & ik ben benieuwd naar jullie volgende berichten/foto's & videos!
Kus van Rosa -
24 Juli 2007 - 12:11
Nicoline:
dag lieve meiden. gelukkig dat jullie goed zijn aangekomen. wat een gedoe allemaal, maarrrrrrr, jullie zitten er nu toch. let goed op hè! geniet ervan. dikke kus mam, nicoline -
30 Juli 2007 - 09:23
Cel:
ooo, nerdo´s ik hoor dit verhaal pas net van zuur. Ik heb natuurlijk in mn broek geplast van het lachen! Maar fijn dat het allemaal te gek is! xxx -
30 Juli 2007 - 09:26
Cel:
ik weet wel welke israelier!!! hahaha. Maar het klinkt echt top, lekker ranzig. xx