Back to reality - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van saarkakie - WaarBenJij.nu Back to reality - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van saarkakie - WaarBenJij.nu

Back to reality

Door: Kakie en saaaar

Blijf op de hoogte en volg

27 Augustus 2006 | Thailand, Bangkok

Hey Hallo jongens!
Vorige keer het verhaal een beetje afgenaggeld en nu weer, niet veel tijd meer vertrekken over uurtje naar vliegveld en moeten nog eten whoehoee!
Nu even terug.
Laatste avondje phi phi ook goed verlopen, kaak 7 uur thuis , saar 3 uur. Moet toch iemand leuke t-shirts zien. Oke goed. Volgende dag hadden we eindelijk weer is een strand dag ingelast. Dat houd in, niks doen en liggen op t strand. Regen , dus gezellig. Toen boot gepakt naar Phuket om daar te over nachten in de regen. Phuket was erg triest en uitgestorven en ook hier zijn littekens van de tsunami te zien. Heerlijk bijgeslapen om de volgende dag om 7 uur op te staan en het vliegtuig (3de binnenlandse vlucht) te catchen naar Bangkok!
Nu in Bangkok als twee malooten lopen shoppen, want die haute couture niiiet normaal meer!!! Zouden joden hun keppeltje voor afzetten...goooed gisteravond nog snel na 6 uur shoppen uitgegaan met de nederlandse boys, tuur tuur en sjoerdt (hahah). We gingen naar club met alleen maar thai en er werd chille hiphop muziek gedraaid. Dat was de laatste keer de beentjes van de flow, of was t de vloer?
Wel wil Sarah Caroline bedanken, en Caroline Sarah voor deze fantastische reis! Ook te danken aan:

- jullie
- ons
- boeddha
- stonido
- jane
- het blote voeten dansen in clubs
- de chaos in Bangkok en zowel in ons hoofd
- door thai versierd worden
- de upperspeed comp in Chang Mai
- taxi chauffeur met mondlap die ons genaaid heeft
- hairy saary en hairy carry
- isra's op jezusslippers
- opi met opa
- joenko in de jungle
- massage die de tits niet oversloegen
- de dikke pot
- de dansende fat thai
- highspeed skoooters
- parelwitte stranden
- azuur blauwe zee
- palmpies hier en daar
- en pissen en poepen in de zee
- rijst
- kaak: vegatables with chicken in soja sauce
- dr. Ananas
- SUSHI in onze oren
- geen ruzie
- alleen ruzie met thaise chick
- haarverven, paars en zwart
- wimpers verven
- meine fraulein
- altijd net optijd
- nooit niet net optijd
- oma mien
- altijd knallen met ballen, lekker gallen
- vuurshow
- dieren
- buikspieren getraind van t lachen (training van 3 dagen)
- allen die een leuk tshirt droegen met pIJpjes
- aussi's, isra's, deense, engelse, bodyguards, NL, mensen uit India...allen boeddankt!
Ohja gister trowuens kikker, krekel en sprinkhaan gegeten, ook bedankt!

Hierbij eindigd onze trip! We hebben heel erg genoten en hopelijk konden jullie die lol er vanaf lezen!

Foto's komen.

Veel liefs KAAK en SAAR

• 27 Augustus 2006 - 17:49

Sophie:

Jaaa foto's supermooi!

• 27 Augustus 2006 - 18:55

Patrick:

super cool...alleen jammer voor jullie dat het nu al is afgelope
    xxx

• 30 Augustus 2006 - 08:03

Eva Verduijn:

Jullie zijn geweldig met deze teksten, altijd als ik chagrijnig ben en een bericht lees ben ik spontaan weer vrolijk! Thailand rules, ik wil ook weer! Ik hoor het nog wel live van je Saar, gr Eef